صفر تا صد شروع غذای کمکی کودک
تمام چیزایی که باید در مورد شروع غذای کمکی کودک بدانید :
زمان شروع غذای کمکی:
زمان شروع غذای کمکی بین 4 الی 6 ماهگی است. ممکن است برای کودکانی که وزنگیری مناسبی ندارند، استپ وزنی یا پسرفت وزنی دارند طبق نظر پزشک متخصص اطفال، تغذیه کمکی از 4 یا 5 ماهگی شروع شود. بنابراین زمان شروع غذای کمکی برای بیشتر کودکان پایان 6 ماهگی درنظر گرفته شده است.
هدف از دادن غذای کمکی؛
- آشنایی با طعمهای مختلف
- آشنایی با بافتهای مختلف
- تقویت مهارتهای جویدن، بلعیدن و قورت دادن
- تقویت حس لامسه (لمس کردن غذا)
- تقویت مهارت هماهنگی چشم و دست
نحوه شروع غذای کمکی:
در 6 ماه اول تولد، کودک فقط از شیر مادر یا شیرخشک تغذیه کرده است و دستگاه گوارشی بدن او هنوز به غذای دیگری عادت ندارد؛ پس برای شروع غذای کمکی لازم است که در ابتدا میزان کم از غذای کمکی به کودک بدهیم تا برای کودک مشکلی پیش نیاید.
میزان غذای کمکی:
هر غذای کمکی که برای کودک شروع میکنید در روز باید با یک قاشق مرباخوری شروع و به تدریج مقدار آن را براساس میل و نیاز کودک افزایش دهید.
چند وعده، چند قاشق؟
برای کودک زیر یکسال اصلا اهمیت و مفهومی ندارد که چند وعده و یا چند قاشق غذا بخورد ممکن است 1 قاشق مرباخوری غذا بخورد و یا ممکن است 10 قاشق مرباخوری غذا بخورد. حتما به این توجه کنید که غذای اصلی کودک در این سن شیرمادر یا شیرخشک است. کودکان را باهم مقایسه نکنید و همچنین به علائم سیری و گرسنگی کودکتان توجه کنید.
نی نی رشدی های عزیز این مطالب بخشی از مطالب ” کامل ترین برنامه غذایی کودک ” هست که در اختیار شما عزیزان قرار گرفته، برای دسترسی کامل به این مطالب ارزشمند که حاصل سال ها تلاش و تحقیق و تجربه در زمینه ی کودکان بوده میتوانید “کامل ترین برنامه ی غذایی کودک” را خریداری نمایید و به این گنجینه ی ارزشمند دسترسی پیدا کنید چرا که هر آنچه که لازمه در مورد برنامه ی غذایی کودک بدانید در این گنجینه قرار داده شده و شما را از هر منبع دیگه ای در مورد برنامه ی غذایی کودک بی نیاز میکند
شما میتوانید رضایت برخی از عزیزانی که از این برنامه ی غذایی ارزشمند استفاده کرده اند را در لینک ” رضایتمندی ها ” ببینید
همچنین میتوانید فهرست مطالب این برنامه غذایی با ارزش را در زیر این متن مشاهده کنید